haandecor

Bílý porcelánový podšálek Villeroy & Boch Urban Nature, 21 x 12 cm

Tento kvalitní a žádaný produkt Bílý porcelánový podšálek Villeroy & Boch Urban Nature, 21 x 12 cm od kvalitní společnosti Villeroy&Boch najdete zde téměř zdarma. Akční cena již od 499 Kč.
EAN: 4003683432652
Bílý porcelánový podšálek Villeroy & Boch Urban Nature

Tradiční bílý porcelán je nadčasová klasika, kterou neporazily ani stovky let a jejich trendů. Hodí se stejně dobře k nedělnímu obědu, slavnostní večeři i na zahradní párty. Krása je v jeho jednoduchosti, precizní výrobě a kvalitním materiálu.

Porcelán si zamilujete nejen pro jeho nadčasový vzhled, ale hlavně pro pevnost a odolnost proti nárazům. Právě proto se předávají porcelánové sady nádobí z generace na generaci. Ta dnešní navíc může dát talíř bez obav do myčky i mikrovlnné trouby.

O značce Villeroy & Boch

Zní to trochu jako pohádka. Francois Boch začal v roce 1748 se svými třemi syny vyrábět keramické nádobí. Nejspíš tenkrát netušili, že jejich značka jednou oslaví 250. výročí založení a díky své kvalitě bude známá po celém světě.

Pro lepší představu, tradice značky Villeroy & Boch je tak dlouhá, že z luxusních talířů mohla jíst už Marie Terezie, která dala také společnosti svolení postavit továrnu v Lucembursku.

Potomci Francois Boche se obklopovali známými umělci jako Vincent van Gogh a položili tak základy pro spolupráci se známými návrháři a designéry. Ti udržují značku stále trendy a aktuální.