haandecor

Bílý TV stolek Tenzo Svea, délka 170 cm

Vysoce kvalitní produkt Bílý TV stolek Tenzo Svea, délka 170 cm od známého dodavatele Tenzo snadno získáte právě dnes za neuvěřitelně výhodnou cenu. Cenově vychází na 15 490 Kč.
EAN: 7394084085286
Bílý TV stolek Tenzo Svea
Ověřit dostupnost
Značka: Tenzo
15 490

Pohodlně se usaďte, dejte nohy nahoru a užijte si svůj oblíbený pořad či film v televizi. Pozvedněte požitek ze sledování díky krásným a praktickým televizním stolkům.

Šikovně do nich uložíte i herní konzole, DVD přehrávač nebo ovladače k televizi. Na nich bude vypadat jakákoliv televize skvěle.

O společnosti Tenzo:

Továrna značky Tenzo se nachází ve Smålandsstenaru, části regionu Gnosjö ve Švédsku. Navrhují a vyrábí nábytek, který je exportován do mnoho dalších zemí po celé Evropě, jako je Francie, Německo, Švýcarsko, Benelux a Skandinávie.

Značka Tenzo byla založena v roce 1934 výrobcem Davidem Johanssonem. Dnes je Tenzo jedním z největších švédských výrobců nábytku a snaží se být v čele moderního designu nábytku. A právě v designu se snaží značka Tenzo vyniknout. Má špičkový tým návrhářů, které mají kompetence v různých oblastech a tak se pravidelně vytváří unikátní kousky, které jdou s dobou.

Poznámka: Šroubky jsou součástí balení.