haandecor

Černý květináč Grapano Kanti, výška 67 cm

Unikátní produkt Bílý květináč Grapano Kanti, výška 56,5 cm od společnosti se zárukou kvality Grapano jednoduše získáte na našich stránkách teď právě extra výhodně. Akční ceny již od 4 290 Kč.
EAN: 5904121110028
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Grapano
4 290

Květináče z umělého granitu značky Grapano v sobě snoubí funkčnost s nadčasovou minimalistickou elegancí. Jsou ideální pro vnitřní i venkovní použití, kterému jsou uzpůsobeny v několika směrech:
– Díky mrazuvzdornému zpracování odolávají chladnému počasí.
– Barva s UV filtry zajišťuje stálobarevnost, kterou neovlivní ani kontakt s přímým sluncem.
– Vyšší hmotnost zaručuje stabilitu, takže se o rostlinu nemusíte obávat ani za větrného počasí.

Součástí jsou také filcové krytky pro ochranu podlahy před poškrábáním a gumová zátka pro uzavření drenážního otvoru. Ta je určena pouze v případě vnitřního umístění – zbytková voda na dně květináče by v případě zamrznutí mohla svým rozpínáním způsobit poškození.

Vnější plášť čistěte pomocí běžných domácích prostředků – jemných emulzí (typu Cif) či vody a detergentů (Jar apod.). Vyhýbejte se používání kartáčů, drátěnek či abrazivních čistících prostředků s obsahem písku – to vše by mohlo poškodit lesklý hladký povrch.

Poznámka: Na spodní straně dna se vyskytují nerovnosti, které jsou způsobené procesem lití materiálu do formy. Nemají vliv na stabilitu květináče a při umístění na zem nejdou vidět.