haandecor

Hnědá hranatá silikonová forma na pečení chleba Lékué, délka 25 cm

Kvalitní kousek Hnědá hranatá silikonová forma na pečení chleba Lékué, délka 25 cm od oblíbené značky se zárukou kvality Lékué pohodlně pořídíte u nás teď za příznivou cenu! Právě nyní za bezkonkurenční cenu 488 Kč.
EAN: 8420460002444
Hnědá hranatá silikonová forma na pečení chleba Lékué
Ověřit dostupnost
Značka: Lékué
488

Propadněte kouzlu domácího pečení chleba, ať už kváskového nebo kynutého. Se silikonovou formou na chleba Lékué vám to půjde pěkně od ruky. Připravené těsto si připravte do formy, nechte nakynout a šup s ním do pece.

O kulinářské značce, která se nebojí změn:
Lékué posouvá zajeté tradice v oblasti vaření a pečení. Tato mladičká značka z temperamentního Španělska se nebojí inovací. Právě proto hýří jejich produkty barvami, neobvyklými tvary a netradičními materiály.

Důraz kladou designéři nejen na originální vzhled, ale především na kvalitu, bezpečnost a jednoduché používání. Výsledkem je neobyčejné nádobí a kuchyňské vychytávky, které boří stereotypy a plně se přizpůsobí i vaření v mikrovlnné troubě.

Důkazem, že je Léuké opravdovým odborníkem potvrzují i řady ocenění Good Design Awars v roce 2007 a 2010.

O odolném materiálu:
Designéři značky si stojí za použitím odolného silikonu. I když je jedná o formu plastu, prochází materiály přísnými hygienickými a bezpečnostními kontrolami. Jsou tedy zdravotně nezávadné a zajišťují bezpečné vaření.

Platinový silikon je lehký a odolný, navíc i praktický – jednoduše se čistí a s klidem ho můžete dát i do myčky. Nepřejímá pachy a odolává velmi nízkým i vysokým teplotám.