haandecor

Oboustranná matrace Moonia King Relax Supreme, 180 x 200 cm

Kvalitní a žádaný kousek Středně tvrdá/extra tvrdá pěnová oboustranná matrace 160x200 cm King Relax Supreme – Moonia od známé značky Moonia jde získat u nás za super peníze! Výhodně teď u nás za 17 990 Kč.
EAN: 8445027029443
Středně tvrdá/extra tvrdá pěnová oboustranná matrace 180x200 cm King Relax Supreme – Moonia
Ověřit dostupnost
Značka: Moonia
17 990

Matrace King Relax Supreme s 12 podpěrnými zónami se přizpůsobuje tělu podle toho, v jaké poloze spíte a pomáhá správně držet hlavu a páteř. Díky systému Pressure Care, který kombinuje dokonale rozložení váhy na více zón, je zaručena optimální přizpůsobivost, která eliminuje nepříjemné tlakové body.

HR jádro a vícevrstvý systém o tloušťce 6 cm složený z viskoelastické pěny, pěny SuperSoft a vláken BIOTHERM pomáhají k plnohodnotnému a pohodlnému odpočinku.

Oboustranná technologie Duo-System® umožňuje zvolit si konzistenci, kterou si v danou chvíli přejete. Střední tuhost na straně A a vysoká na straně B.

Technické specifikace:
Tloušťka: +/- 30 cm
Viskoelstica + Supersoft Foam + vlákna BIOTHERM
Systém AirSense
DuoSystem H2-H3

Matrace má též sanitární systém proti plísním, roztočům a bakteriím pro ten nejlepší hygienický odpočinek. Potah matrace je antialergický a má též zesílený obvod a speciální bezpečnostní šití pro lepší kompaktnost.

Matrace je též oceněna systémem OEKO-TEX® a evropskou certifikací CETEM.

Výrobek se dodává ve vakuu a před použitím je nutné jej nechat 24 hodin odpočinout na hladkém povrchu. Pro zachování optimálního stavu výrobku je nutné jej vybalit do tří týdnů po obdržení.