haandecor

Postel Karup Design Senza Bed Natural, 160 x 200 cm

Tento výjimečný produkt Černá dvoulůžková postel z borovicového dřeva s roštem 180x200 cm Senza – Karup Design od značky se skvělou pověstí Karup Design máte možnost pořídit u nás nyní skutečně výhodně. Na našich stránkách za 10 899 Kč.
EAN: 5713655096759
Dvoulůžková postel Karup Design Senza Bed Black
Ověřit dostupnost
Značka: Karup Design
10 899

Dopřejte si kvalitní spánek na posteli značky Karup Design. Dánský výrobce kombinuje jednoduchý skandinávský styl a japonskou účelnost, díky čemuž vznikají vysoce kvalitní kusy nábytku, které šetří váš čas, prostor, nabízí vám naprostý komfort a nezahrávají si s pomíjivostí trendů. Proto si jejich kousky můžete užívat celé roky, aniž by se vám omrzely.

Barva konstrukce není záměrně 100% krycí. Z bližšího pohledu jemně prosvítá přírodní dřevo.

Návod na smontování vaší nové postele:

O značce Karup Design

Jednoduché, dobré a praktické. Značka Karup Design se soustředí na kvalitní bydlení a vytvoření více prostoru z mála.

První, čeho si na nábytku od značky Karup Design všimnete, je jednoduchý a čistý design. Ať už se zaměříte na variabilní pohovky, nebo futon pro hosty. Všechny návrhy vznikají v domovské zemi této inovativní značky, v Dánsku. Výroba probíhá v Evropě a výsledný produkt je zpracován do posledního detailu. K vám domů se dostane nábytek, který byl vyrobený s láskou k řemeslu a designu.

Multifunkční nábytek Karup Design se vzhlédl hlavně v Japonsku. Rychlé životní tempo a málo prostoru byly klíčem k úspěchu a pomohly dánským designérům vytvořit pohodlné futony, vychytané rámy pohovek a nábytek s dotykem japonských tradic.