haandecor

Zelené zahradní lehátko s polštáři v mentolové barvě Hartman Exclusive

Kvalitní a levný kousek Modré kovové/polstrované zahradní lehátko Emma - Hartman od značky s tradicí a dobrou pověstí Hartman jednoduše naleznete na našich stránkách za výhodné peníze! Právě nyní za skvělou cenu 41 990 Kč.
EAN: 8711268670936
Zelené zahradní lehátko s polštáři v mentolové barvě Hartman Exclusive
Ověřit dostupnost
Značka: Hartman
41 990

Objevte prémiovou látku Sunbrella, která vyniká vysokou stálobarevností, nebledne, odpuzuje vlhkost, rychle vysychá, je prodyšná, odolná proti ušpinění a velmi snadno se čistí. Povlak lehátka není snímatelný.

O materiálu Sunbrella:
Sunbrella® je exkluzivní tkanina, která byla v 60.letech minulého století vyvinuta ve víře, že látka použitelná v exteriéru má být nejen funkční, ale i na dotek příjemná, stylová a komfortní. Sunbrella se vyznačuje vysokou voděodolností, prodyšností a snadnou údržbou. Navíc potahové látky na slunci neztrácí svoji barevnost, minimálně blednou, jsou odolné nejen vůči vodě, ale i vůči chemickým vlivům.

Z počátku byla tato tkanina hojně využívána pro výrobu námořních plachtovin a stínových konstrukcí. Je totiž neuvěřitelně lehká a při tom vysoce pevná. Proto není divu, že je ideální i pro výrobu čalounění do venkovního prostředí. Tkanina je příjemná na dotek, má špičkové environmentální vlastnosti, neuvěřitelně snadno se čistí a vyznačuje se vysokou životností – kdekoli se používá. Původně se tato tkanina vyráběla v USA, ale časem společnost Sunbrella® rozjela výrobu i v dalších částech světa. Tkanina je vždy vyráběna podle stejných standardů a norem.

Společnost garantuje, že výroba materiálu Sunbrella® pochází z obnovitelných (solárních) zdrojů a je udržitelná – na skládky se neposílá žádný odpad- Materiál Sunbrella® je plně recyklovatelný, certifikován OEKO-TEX (třída II – výrobky s přímým kontaktem s pokožkou), GREENGUARD GOLD CERTIFICATION (výroba produktu s nízkými emisemi) a dalšími certifikáty, které dokládají, že tento materiál a jeho výroba šetří životní prostředí a je v souladu s přírodou a obnovitelnými zdroji.

Údržba:
Tkanina Sunbrella® je navržena tak, aby splňovala nejvyšší úroveň designu a výkonu. Pro případnou běžnou údržbu: jemně odstraňte nečistotu a otřete místo čistou vlhkou utěrkou, nebo houbičkou. Při větším znečištění použijte mýdlový roztok a nastříkejte ho na celou čištěnou plochu. Následně nechte chvíli roztok proniknout do tkaniny – cca 15 minut. Skvrnu rozetřete čistou utěrkou, houbou nebo měkkým štětcem, poté důkladně opláchněte větším množstvím vody (zahradní hadice, sprcha a podobně). Nechte na vzduchu volně uschnout.