haandecor

Zelený oboustranný koberec Narma Moka Olive, 140 x 20 0cm

Unikátní produkt Zelený oboustranný koberec Narma Moka Olive, 140 x 200 cm od výrobce Narma je k dispozici momentálně v naši nabídce levně! Levně za 4 199 Kč.
EAN: 4741274062535
Zelený oboustranný koberec Narma Moka Olive
Ověřit dostupnost
Značka: Narma
4 199

Stačí jeden krok a vaše nožky budou vědět, že koberec značky Narma je ten pravý. Pak se stačí okem zaměřit na jeho design, a bude vyhráno. Tento designový kousek je totiž oboustranný a vyroben z příjemných materiálů velmi pečlivým a kvalitním způsobem. Ve výsledku jde tedy o ideální koberec, který zkrášlí domov jedna radost.

Proč právě koberce značky Narma?

Narma je značka, která sídlí v estonské Lihule, kde už od roku 1992 vyrábí výjimečně stylové koberce. Ty jsou tak oblíbené, že se řadí mezi špičky v oboru.

Při jejich výrobě kombinují léty nasbírané zkušenosti s nikdy nekončícími inovacemi. Co se designu týče, vsází především na zajímavé vzory.

Tyto koberce nejsou jen tak ledajaké. Jsou oboustranné a je jen na vás, kterým vzorem zrovna ozdobíte svůj domov. Koneckonců, proč oba nestřídat podle nálady nebo třeba ročního období? Strany se od sebe díky vzorům liší, ovšem i tak si drží designovou podobnost.

Hlavním materiálem každého kousku je pak vždy přírodní bavlna, která byla navíc získána způsobem přívětivým k životnímu prostředí. Bavlna je následně tkaná 2 způsoby: buklé (příze s povrchem ztvárněným smyčkami, očky nebo nopkami) či žinylka (příze housenkovitého tvaru).

Upozornění: Koberec není protiskluzový, pro docílení této vlastnosti je však možné dokoupit podložku Metro od stejnojmenné značky.